Swedfone akta er för dom.

Blev lurad att ta Swedfone som leverantör av telefonabonnemang på 2 år, fick min första räkning idag 639kr tar man det ggr 24 får man en kostnad av detta falsarium på 15000kr, att säga upp som jag ska gör på direkten kostar Ca: 3500kr. Jävla skojare, har tipsat Plus på SVT. Jag har polisanmält och anmält till Svensk Handels hemsida detta företags brister.

En kommentar

  1. Ett jävla skitföretag, har en släkting som dött! Helt omöjligt att avsluta abonnemanget fast jag skickat in en dödsattest som dom krävde, har ringt dom fyra gånger, har snart gått två månader och inget händer. Får bli en polisanmälning nu, inte den första dom fått!!! Googla och se själva, i jämförelse TELIA efter två timmar var telefonen avstängd, utan krav på dödsattest!
    Swedfone ägs av en Simon Varedian, Krusbärsgatan 2 Uppsala med hemligt telefonnummer.. Naturligtvis heter han inte Svensson eller Andersson på det sätt han driver sitt företag, en tvättäkta jävla SVARTSKALLE såklart! Som gör allt för att luras å jävlas med så många kunder som möjligt, huvudsaken att svinet tjänar pengar på dumma Svennar! Har sen slipade försäljare som sålt sin moral till satan själv, för ett underbetalt telefonjobb som går ut på att lura på dumma svenskar abonnemang som sen inte går att bryta, hur man än gör! Just det, till och med om personen är DÖD går det inte att avluta abonnemanget, för så länge det rullar på får storsvinet Simon in sina pengar! Jag säger bara FY FAN! Hoppas SD får över 50% 2018!

Kommentera