Har lagt av en rökare…

Sen den 22 aug 2005 är jag lyckligen av med lasten att känna röksugen slita i mitt inre, tack vare att Kim gav mej tipset att läsa en bok som han läst när han slutade att röka och eftersom jag under lång tid sökt sätt att sluta på så gick jag och köpte boken på bokhandeln för dyra pengar, billigare på nätet men vad gör det.

När jag läst ca:2/3 av boken började det kännas spännande och inte det minsta ångestfyllt som det gjorde då jag provade att sluta för 25 år sen, det skulle inte ske nu kände jag. Men man måste vilja sluta, ingen gör det åt dej. Men om man läser boken får man en annan syn på sitt rökande och det hjälpte mej i alla fall. Här är en länk till ett ställe som har boken.

Äntligen Icke-Rökare

En kommentar

  1. Varje gång jag blir påminnd om att du har klarat å sluta röka så blir jag avundsjuk. Om du kan så varför kan inte jag? Vet dina kolleger om denna sidan?

Kommentera