Det fackliga löftet

Grundidén är att tillsammans ska vi förbättra våra villkor på arbetsplatsen och i samhället.

Det fackliga löftet

Vi lovar och försäkrar att aldrig någonsin under några omständigheter arbeta på sämre villkor eller till lägre lön än det vi nu lovar varandra.
Vi lovar varandra detta i den djupa insikten om att om vi alla håller detta löfte så måste arbetsgivaren uppfylla våra krav.

Man undrar vad Svenskt Näringsliv håller på med, varje gång facket tvingas sätta något företag i blockad på grund av kollektivavtalstvist så borde enligt min mening SN stå sida vid sida med facket och heja på, för att konkurrensen på marknaden blir rättvis för deras företag.
Som företagare med kollektivavtal på min arbetsplats skulle jag kräva att SN gör det så att jag inte blir av med mitt företag pga snedvriden konkurrens.

 

En kommentar

Kommentera